Door mijn jarenlange ervaring in administratieve en leidinggevende functies heb ik veel ervaring opgedaan in de zakelijke dienstverlening.

Ik heb na mijn opleiding Bedrijfsmanagement specialisatie Paardenhouderij 8 jaar ervaring opgedaan op administratief vlak als administratief (financieel) medewerkster.
Na deze leuke periode ben ik een aantal jaar werkzaam geweest al officemanager voor een groot commercieel bedrijf en heb een tijd gewerkt als bedrijfsleider van een gerenommeerde ruitersportzaak.

Door deze werkervaringen heb ik ondertussen al een aantal bedrijven kunnen voorzien van advies op administratief vlak of zijn we samen gaan kijken naar verbeteringen in de bedrijf processen.

Naast het administratieve vlak heb ik veel evenementen georganiseerd van personeel evenementen, bijscholingen en zakelijke evenementen, maar ook KNHS-wedstrijden.
Hiervoor kan ik u van dienst zijn door bepaalde zaken van u over te nemen of de organisatie van het gehele evenement.

Van transparant en duidelijk naar heel commercieel denken en het verbeteren van bedrijfsprocessen waar nodig kan soms erg verhelderend werken

Mocht u geïnteresseerd zijn en meer willen weten over deze diensten of de mogelijkheden hiervan dan kunt u gerust contact opnemen.