Ik geef al meerdere jaren pony en/of paardrijles.
Waar het ooit is begonnen met het helpen van een vriendinnetje op de pony is het nu een dagelijkse bezigheid met nog steeds even veel passie en plezier.

Bij de instructie geef ik vooral veel les aan kinderen, de jeugd is tenslotte de toekomst.
Hierbij richt ik mij vooral op de basis, een goede zit, vertrouwen en veel plezier hebben in het rijden staan bij mij voorop!

Door met deze visie kinderen te begeleiden jureer ik regelmatig Bixie wedstrijden en verzorg clinic’s om de jeugd weg wijs te maken in de ponysport.

Ik geef privélessen aan beginnende ruiters en/of amazones tot en met wedstrijd combinaties op ZZ-licht niveau dressuur.

Naast de normale lessen kunt u ook bij mij terecht voor:

Longeer lessen
Hierbij leer ik u verschillende manieren van longeren & de verschillende spieren die het paard gebruikt per longeer methode.
De verschillende manieren van bijzetten, het lang en laag instellen, tempowisselingen, cavaletti trainingen én de invloed jou op je paard als je staat te longeren. Deze lessen zijn ook mogelijk voor de beginnende ruiter.

Concoursbegeleiding
Tijdens de concours begeleiding ben ik aanwezig tijdens uw concours/ wedstrijd.
Ik help u tijdens het losrijden en lees de proef voor mocht dit nodig zijn. Daarnaast krijgt u feedback en bespreken we wat er goed of verbeterd kan worden en wat per concours reële doelen zijn om te stellen.

Zitlessen
Tijdens de zitles ben ik bezig om uw houding en zit te verbeteren op het paard. Tijdens deze les zullen wij werken aan de houding en balans van u en uw paard. Dit kan door middel van verschillende gymnastische oefeningen zodat uw houding en zit aanzienlijk beter wordt. Dit verschil zult u ook gelijk merken tijdens het paardrijden.

 

TRAINING

INSTRUCTIE

ZAKELIJKE DIENSTVERLENING